Seriøst A N G S T!

Godt nyttår folkens (jada, bare to uker på etterskudd)!

Det var en juleferie og møte med et par reflekterte personer, og noen mindre reflekterte personer som skulle til for at jeg skulle begynne å ta skolen seriøst igjen. Det er nå det gjelder; 09-delen av 08/09 skoleåret. Tror aldri livet mitt har vært så seriøst som det det liksom skal være nå.

1) Det er mindre enn tre måneder til søknadsfristen for universiteter og høyskoler går ut!
2) Det er nå skolearbeidet avgjør hvilke skoler jeg kommer inn på seinere, ergo, hva jeg kommer til å tilbringe resten av livet mitt med, ANGST!
Og så kommer de litt mer vanskelige punktene, som egentlig er ekstrem enkel, hadde det ikke vært for at jeg vil gjennomføre 1 og 2 med stil:
3)venner, leik og morro. Om et halvt år er vi spredd over alle hauger! Aii!! Før den tid er det mye gøy sosialt samvær. 4) Penger og jobb. Burde jobbet mer, skal jo til USA snart og interrail i sommer :D Dessuten liker jeg  å ha penger i bakhånd til "krisetider".

Og bare det at jeg har skrevet ned disse punktene, og prioritert dem i den rekkefølgen sier jo litt om meg selv, føler meg nesten voksen (oi, Hanne, hvordan kan du si noe sånt?). Jeg er klar for å gjøre en innsats! Jeg er klar for å stå på mine egne bein og finne ut kor eg skal i livet, oh yes! (Høres _nesten_ ut som en motstandsbeveger).

dsc3541w

Én kommentar

SR

17.jan.2009 kl.14:14

Oj. Skal vi ikke gå et fjerde år på videregående?

Skriv en ny kommentar

Hannek

Hannek

18, Bergen

Follow Hannek
www.flickr.com
This is a Flickr badge showing public photos and videos from Hanne Kristin Pedersen. Make your own badge here.

Kategorier

Arkiv

hits