møte med nyrforelskede par, desperate amerikanere og skallede menn

En kiosk er knutepunktet for alle type mennesker. Her kommer det gamle menn med alkoholproblemer, businessfolk, småunger som skal kjøpe lørdagsgodt, "kule" fjortiser som skal prøve å kjøpe røyk, punkere, sportsfreaker, gamle ensomme damer og ikke minst turister. Så heldige (småironisk*) kioskansatte meg har det siste året hatt plenti av tid med å studere ulike variasjoner av det fantastiske fenomenet mennesket. Så her får du servert noen små klimaks fra livet som kioskansatt:


  • Dette var på slutten av sommeren når vi fremdeles var to på jobb I slengen til tross for at det var lite å gjøre. To kollegaer hadde brukt tiden til å bygge alle kindereggfigurene fra kindereggene som var smeltet som et resultat av en høykvalitets hetebyge og en lavkvalitets "airconditioner". Jeg og en fjerde kollega testet ut disse lekene I kjedsomhet. Den gøyeste var en propellignende sak som man sendte avgårde. Etterhvert satt teknikken bedre og jeg skulle selvfølgelig briefe med skillsene jeg hadde opparbeidet meg. "Se nå, denne her blir fin!" sier jeg og drar til. Joda, den lille propellen får en fin bue og svever igjennom hele det nesten tomme lokalet og krasjlander etter å ha sveipet over skallen til en middelalderene mann med ryggen til! Skills!

  • I begynnelsen stresset jeg, som den fornuftige ikke-røykende jentongen jeg er, skikkelig med alle de forskjellige røyk- og snustypene. Jeg hadde endelig fått litt kontrollen, og tidligere på dagen lært om sigarettpapir, deriblant rizzla. En mann kommer inn smiler og sier "En rizzla og en lion". Jeg smiler fornøyd over at jeg vet hva rizzla er, og legger til "enkel eller dobbel?" Så var det denne lion, jeg stirrer intenst i røykhyllene og tar en liten titt bort i snus-skapet før jeg så vender blikket tilbake til røykhyllene igjen. Jeg kan ikke ydmyke meg selv nå, jeg SKAL finne den uten hjelp, etter det har gått litt for lang tid hører jeg smålatter bak ryggen min, jeg har tapt tenker jeg idet han bryter ut "Lion er en sjokolade jente! Ikke røyk!!" . Flaut!

  • Ellers har jeg opplevd noe jeg antar var et nyforelsket par komme inn I butikken, stille seg midt I inngang, ta en skikkelig heftig klinings og deretter bare gå ut igjen. Spesielt, ja!

  • En overvektig energisk tysker som demonstrer softis på en nasty måte var og veldig interessant. Der var det slafselyder og tungen nedpå knærne for å si det sånn. Det kom et ekkelt bilde av hvordan tyske pornografiske filmer må se ut i hodet mitt.

  • En mannlig kollega ble utsatt for totalt blotting av pupper da han nektet to mindreårige amerikanske jenter å kjøpe røyk.

  • En full mann i 50årene prøvde nylig å "sjekke meg opp" ved å spørre om han kunne legge meg til på facebook, og dette var i 4-tiden en vanlig mandag ettermiddag. Fulle menn 50årene fortjener btw et eget innlegg fordi de er så latterlig tragisk!

  • Folk som skal kjøpe kondomer er og ganske artig. En ting er greit at de ikke vil rope det ut, men samtlige kondom-kjøpere momler hva de skal ha noe som medfører at det er umulig å skjønne hva de skal frem til, (flaks hun tyske damen med softisen ikke skulle ha kondomer i tillegg!). Etter å ha sport om de kan gjenta det for tredje gangen topper pinligheten seg, og de forsvinner merkelig nok veldig skjappt ut av butikken.

Dette får være nok for denne gang...

Én kommentar

Kjersti

24.feb.2009 kl.23:14

hihi. ja det finnes mange rare mennesker.
Og det er jo litt bra, det hadde blitt kjedelig uten!

Skriv en ny kommentar

Hannek

Hannek

18, Bergen

Follow Hannek
www.flickr.com
This is a Flickr badge showing public photos and videos from Hanne Kristin Pedersen. Make your own badge here.

Kategorier

Arkiv

hits