NEI til Outfits-bloggere!

lungeren
Gå dine egne veier!!


Jeg savner orginale bloggere! Jeg er sikker på de fins der ute, de som blogger om andre ting enn hva de har på seg, hvor mye lekser de har og hva de spiser. Problemet er bare å finne dem!

Kunne ikke ale bloggere vært som han her for eksempel www.schizofrenic.com ? Orginal, opplyst, bevisst og med minimalt av skrivefeil. Selvfølgelig kunne ikke alle vært som ham, da hadde det blitt kjedelig, men dere skjønner tegningen. Jeg er så SABLA lei av å lese om outfits (ja jeg vet det, jeg MÅ ikke lese noe) og lignende. Sukk, savner tiden før facebook der venner skriblet om filosofiske tanker, irritasjons moment, politiske meninger og morsomme historier fra hverdagen.

 

Når det gjelder "outfits-bloggerne" synes jeg det er utrolig trist at jenter helt ned i 12-13års alderen daglig legger ut bilder av seg selv for å vise hva de har på seg. Jeg kan ikke skjønne annet enn at dette vil resultere i feilt kroppsfokus og klespress. Man kan ikke lenger gå med det samme antrekket to dager på rad, det ville i såfall vært KRISE. Om man så hadde gått med det samme to dager på rad, kunne man ikke blogget den dagen. Tviler ikke et sekund på at noen ville skrevet et helt blogginnlegg dagen etterpå for å beklage fraværet sitt på hele ÉN dag, og kommet med unnskyldninger som mye lekser og middagsbesøk hos bestemor.

Mulig jeg tar feil, men jeg frykter at denne trenden blant ungjenter har negativ innvirkning på spiseforstyrrelsesstatistikken.

 

Det frister meg å komme med et lite utbrudd om dårlige kommentatorer også, folk som kommenterer bare for å få flere lesere selv og som sier at "bloggen din er SØT", men folk skjønner vel allerede nå hva jeg mener om de, så jeg lar være.

 

For å "gjøre opp for" det negative jeg kommer med og klagingen min, føler jeg for å komme med noen utfordringer:

Skriv om noe som kommer fra innsiden av deg (=tanker) og ikke bare om det som henger uten på (=klær).

PS: Tips om gode blogger mottas med takk!

4 kommentarer

Ane

27.feb.2009 kl.18:01

Glemte jo en...www.drea.blogg.no. Jeg advarer deg om at dette er en moteblogg, men den inneholder også mange fantastiske bilder tatt av forfatteren. Tenkte kanskje det var gøy for en fotograf som deg...

slemma

28.feb.2009 kl.17:26

Åhh, jeg er så enig med deg! Som om jeg skulle sagt det selv!
Er utrolig lei av alle jentene som viser fram klærne de har på seg - og alle er uansett like... Alle bloggene jeg følger med på er interessante blogger der det står om politikk, musikk, filmer, bokanbefalinger osv osv. Prøver å få til noe av det samme sjøl... Mye mer spennende å lese syns nå jeg^^

Helge

28.feb.2009 kl.19:34

Hei du, og takk for skryt!
Hyggelig at du setter pris på den navlebeskuende raljeringen min. Jeg lover på tro og ære å aldri skrive et kvidder om hva jeg kler meg i:)

Mari

01.mar.2009 kl.17:21

Kunne ikke sagt det bedre selv.

Skriv en ny kommentar

Hannek

Hannek

18, Bergen

Follow Hannek
www.flickr.com
This is a Flickr badge showing public photos and videos from Hanne Kristin Pedersen. Make your own badge here.

Kategorier

Arkiv

hits