Stole på statistikken -skeptisk

Jeg er ikke å veldig opptatt av hvor mange som leser bloggen min, men i går fant jeg ut at jeg skulle gjøre et aldri så lite eksperiment. Blogg.no har en såkaldt blogshout der man kan betale 10 kroner for å få link til et innlegg på hovedsiden deres. Dette bestemte jeg meg for å prøve ut.
Jeg har hele tiden hatt en gjevn besøksstrøm på bloggen min (bortsett fra en dag da det var mer enn 10 ganger så mange sidevisninger som besøkende, jeg tolker det som at noen forelsket seg helt i bloggen min (eller meg:P) og gikk innpå den om att og om att i håp om at jeg skulle legge ut et nytt innlegg, ja jeg tror det "helt seriøst"), og ville finne ut hvor mange prosent økning en slik blogshout førte til. I dag da jeg var klar for å bruke hjernen min til litt hodebry og regne ut økningen ble jeg litt overrasket over statistikken.

2 besøkende og 4 sidevisninger, men kommentarer fra 8-9 forskjelige folk. Interessant. Nå har altså schizofrenic.com hatt besøk av en feministisk 15åring, samt noen outfit-bloggere og partyqueens i tenårene. Tipper de hadde høytlesning av boggen min fra begynnelse til slutt, kanskje de diskuterte hva de skulle kommentere før de kom til den besluttningen om at det var lurest å skrive noe sånt som "hmm, du sier noe"..

"Du sier noe" er egentlig en ganske genial kommentar. Jeg sier ingen ting, jeg skriver, men jeg sier jo noe allikevel siden jeg uttrykker en mening og noen tanker, det har jo samme effekten som å snakke...

gjen

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Hannek

Hannek

18, Bergen

Follow Hannek
www.flickr.com
This is a Flickr badge showing public photos and videos from Hanne Kristin Pedersen. Make your own badge here.

Kategorier

Arkiv

hits