Klesrådgivning til fremmede menn

feb09 086

Så jeg satt en rolig fredagskveld på jobb på dette stedet her. Inn døren kom en halvrokka mann, la oss kalle han Truls.

Truls står midt på gulvet med beina spredt og armene litt ut, han vifter vekk den svarte luggen før han sier "Hei du! Du, si meg en ting, helt ærlig, KAN eg gå sånn som dette her på by'n?"

Hannek smiler, er han seriøs nå mon tro? "Så klart du kan det, syns du ser bra ut eg."

Truls: "Det e bra! Eg skal nemlig treffe min kusine og fetter og sånn skjønner du. Men du syns ikkje at skinnjakken ser litt for trang ut då?"

Hannek: "Nææh"

Truls "Du skjønner det at den e egentlig ikkje min. Det e egentlig x'en min sin, eller EGENTLIG så var det ikkje honnes heller, men en an fyr sin, de bare byttet, tror kanskje det var x'en honnes sin, ikkje vet eg. Men x'en min då, hun gikk i fra meg på en så forferdelig måte at eg sa rett til hun "NEI, den jakken kan du bare glømme å få tilbake." Men tingen e det at denne skinnjakken e i størrelse M, og eg bruker nemlig størrelse L, så eg tror eg kommer til å sende an tilbake en dag."

Hannek: "hehe.." Er han seriøs nå eller er det noen som tuller med meg? Men greit med litt underholdning så best å holde samtalen gående?"Kor skal dokkar i kveld då?"

Truls: "I kveld? Vi tenkte oss først på sjøboden også på music'n etterpå.. Men en ting til, syns du eg skal ha skjorten oppi buksen bak og kun noen knapper igjen foran sånn som no? Eller ha skjorten helt åpen?"

Hannek ser på den hvite skjorten "Hmm, nei, ha de knappene igjen du"

Truls: "Ja det e vel best det, selv om du ikkje ser t-skjorten så godt då. T-skjorten har eg forresten kjøpt på internett på H&M, størrelse L den og. Eg kjøper nesten alle klærne mine på internett, det e greit sånn, så får eg det på faktura og betaler med nettbanken, veldig greit. Også kjøper eg alltid størrelse L, då e det hvertfall ikkje for lite. Hinn dagen var på posten å hentet å hentet denne buksen på posten, størrelse L den og, ikkje for trang og ikkje for vid, veldig greit."

Truls kiker litt på avisene mens Hannek hjelper en annen kunde. Når den andre kunden har gått ser Truls bort på Hannek og smiler lurt:

"Bare en ting til: kor gammel tror du at eg e?"

Hannek "haha! Nei, eg liker ikkje å tippe på alder"

Truls " Joo, kom igjen, ikkje vær pingle no, eg blir ikkje fornærmet! Kor gammel ser det ut som eg e?"

Hannek "Tjaa, emm? 26 kanskje??"

Truls gliser "Det var det jeg visste!!"

Hannek "Var det langt unna eller? E du yngre eller eldre?"

Truls "Neida, det går fint, nei du må nok litt opp.."

Hannek "27? 28?.."

Truls "29, eg blir 30. Men skal eg fortelle deg koffor du gjettet at eg var 26? Jo fordi eg røyker jo ikkje. Hadde eg røykt hadde du tippet at eg var 33 år. De som røyker får jo litt sånn fissen hud og sånn vet du, ikkje nokke fint! Men siden eg ikkje røyker ser eg mye yngre ut, ganske lurt det!"

 

Det finnes høydepunkter på jobb som kioskmedarbeider og skal jeg si deg! Litt personlig rådgiving i klesveien kan være lurt å skaffe seg for single menn som begynner å dra på årene. Hvorfor ikke spørre i en kiosk? Et tips å ta med seg på veien til min ene mannlige leser ;)  

3 kommentarer

Ane

09.mar.2009 kl.19:49

Haha, Hanne du e kul! Bra det finnes lyspunkt i tilværelsen hos deg også, så du slipper å telle hvor mye du tjener per sekund. Det kan jo bli litt ensformig til tider...

Benedicte

11.mar.2009 kl.18:04

hahaha! Utrolig tidi! :P
Hadde en liknende kunde i går, men langt fra så tidi som dette då:P Utrolig morsomt :D

Skriv en ny kommentar

Hannek

Hannek

18, Bergen

Follow Hannek
www.flickr.com
This is a Flickr badge showing public photos and videos from Hanne Kristin Pedersen. Make your own badge here.

Kategorier

Arkiv

hits