Dagens egenskap

helene136of209bw

Jeg tenkte å prøve meg på litt konseptblogging innimellom, og konseptet mitt er "dagens egenskap". Jeg burde selvfølgelig skrevet om alle de positive egenskapene mine, om alt det fantastiske jeg kan gjøre, MEN nå må vi ikke glemme at jeg er norsk og i Norge er det janteloven som gjelder!! Derfor skal jeg skrive om egenskaper jeg IKKE har.

Første egenskap er "ekstrem fleksibilitet" i kroppen. Hadde jeg vært skikkelig myk, skulle jeg danset balett på en eng om sommeren. Jeg skulle turnet midt i byen bare for å imponere, og sittet i spagaten på en benk og glodd på folk. Du skal ikke se bort i fra at jeg hadde stilt på sirkus som slangemenneske  og krøpet ned i en bitteliten glassboks. Hadde ikke det vært gøy? Dessuten skulle jeg spist lunsjen min med beina på hodet, bare for å få opp stemningen på en ellers så kjedelig skoledag!

2 kommentarer

Karoline Hennum.

18.mar.2009 kl.21:19

Artig skrevet innlegg, syntes jeg!

H E N R I E T T E

18.mar.2009 kl.21:19

kjempe fint bilde! :D

På bloggen min kan du vinne clipon extensions! :)

Skriv en ny kommentar

Hannek

Hannek

18, Bergen

Noen ganger er jeg hard og bestemt i meninger og tanker, mens andre ganger er jeg myk og filosoferer over livets herlige sider. Jeg prøver å ikke være som alle andre, og skriver for å skrive.

Follow Hannek
www.flickr.com
This is a Flickr badge showing public photos and videos from Hanne Kristin Pedersen. Make your own badge here.

Kategorier

Arkiv

hits