Eg saknar..

I dag er ein slik dag eg berre ikkje kan fordra verda si enorme storleik! Dei som har vener som bur langt, langt borte veit kanskje korleis eg har det. Eg saknar ein veninne, min amerikanske "bro", så usansynleg mykje. Det er som å ha ein enorm sjokoladetrong der du må reise i eit døgn og bruke masse av penger for å få tak i ein liten bit -berre mykje, mykje verre. Det kjenns ganske håplaust med andre ord. Nokon gongar virkar det som om mine amerikanske venar er død med di de er så ufatteleg longt borte. Eg skal ikkje klage - eg har nett vert å besøkt nokre av dei, men allikevel. Eg vil vere med ho beste kor tid som helst, og det er NO (mellom anna)!
 
april09w
Eg hekla rett 'n meg slett'n eit panneband til ho der broren min...3 kommentarer

Helene

06.mai.2009 kl.22:34

kjenner meg igjen i følelsen du besrkiver! :) fint pannebånd forresten, har selv planer om å lære meg å hekle i sommer. Vi får se hvordan det går!

sv: tusen takk for koselig kommentar! :) jeg synes det er kjekt å få tilbakemeldinger på bildene mine! har ikke holdt på med det så fryktelig lenge, men håper jeg kan bli bedre og bedre!

solveigen

06.mai.2009 kl.22:48

Sv. Åå. det skal jeg huske :)
Luring du!

Christine

07.mai.2009 kl.10:44

Takk:) Vi er veldig fornøyd med den selv. Du får holde øynene åpne på loppis (eller qxl kanskje)!

Så kult pannebånd foresten, kunne ønske jeg kunne hekle jeg også:)

Klem

Skriv en ny kommentar

Hannek

Hannek

19, Bergen

Noen ganger er jeg hard og bestemt i meninger og tanker, mens andre ganger er jeg myk og filosoferer over livets herlige sider. Jeg prøver å ikke være som alle andre, og skriver for å skrive.

Follow Hannek
www.flickr.com
This is a Flickr badge showing public photos and videos from Hanne Kristin Pedersen. Make your own badge here.

Kategorier

Arkiv

hits