stolt*StOlT*STOLT

Whohoo! Endelig er jeg ferdig med hekleteppet mitt! Trodde aldri jeg skulle fulføre noe så stort i ftørrelse, men joda, her har dere jenten som fullførte målet sitt. Dette blir nok godt å ha på kalde hybelkvelder der jeg kommer til å fryse fordi jeg må spare på strømmen og kronene. Jeg gleder meg! 

mai09104wl
mai09103wl

Skal ærlig innrømme at jeg har brukt mer tid på interiørblogger enn lesing til eksamen de siste dagen (okei da, det skal ikke så veldig mye til), noe som har fått kreativiteten til å løpe løpsk oppi hodet mitt. Det er ganske villt skal jeg si deg! Har bare lyst til å lage ting hele tiden. Alt i fra bake til skrive og gjøre håndarbeid.
Fant denne halvferdige broderiputen hjemme. Sikkert begynt på for mange herrens år siden. Lurer litt på om jeg skal lage den ferdig. Passer til den minimalistiske "bestemorstilen" med hint av nostalgi som jeg ser for meg i min fremtidige hule.
mai09105wl
mai09107wl

6 kommentarer

Hilde B

20.mai.2009 kl.11:29

Så fint det ble! :)

SR

20.mai.2009 kl.16:37

Quite impressing.

Christine

20.mai.2009 kl.17:26

Tusen takk for det Hanne:)
Håper du får en solskinsdag du også.

21.mai.2009 kl.10:52

Så virkelig bra ut! høy standard på det teppet der;) tenker jeg må ta det i bruk i hybelen din en gang også;D
- mARTE

myldretid

21.mai.2009 kl.17:11

Så fint det ble! Det er så koselig med sånne tepper, og så fint å se tilbake på!
Jeg heklet et til kjærestens bestemor (vel, jeg fikk hjelp av kjæresten og hans lillebror, men jeg heklet nok 95% av det) og det ble utrolig fint, og hun ble veldig glad for det. Jeg skal nok lage et til meg selv også, det bare tar så mye tid. Men det går jo ann å begynne i det små. Hva slags garn har du brukt?

myldretid

21.mai.2009 kl.20:19

Sv: Haha, jeg liker at du skal strikke sokker av restegarnet ditt, det pleier jo som regel å være omvendt. Sokker har jeg ikke strikket på en god stund, votter er mye morsommere:)

Skriv en ny kommentar

Hannek

Hannek

19, Bergen

Noen ganger er jeg hard og bestemt i meninger og tanker, mens andre ganger er jeg myk og filosoferer over livets herlige sider. Jeg prøver å ikke være som alle andre, og skriver for å skrive.

Follow Hannek
www.flickr.com
This is a Flickr badge showing public photos and videos from Hanne Kristin Pedersen. Make your own badge here.

Kategorier

Arkiv

hits