Create -> creative

Som sagt er  jeg inne i en kreativ periode der jeg føler en enorm trang til å lage ting. Her en dag var jeg på Stoff&Stil og kjøpte stoff og diverse greier jeg planlegger å lage putetrekk av. For å øve meg litt på syingen (som var vanskeligere enn jeg husket) lagde jeg för til håndarbeidskurven min.
Også har jeg strikket en sokk(snart to)! Forrige gang jeg strikket en sokk var jeg 13 år. Den gangen var jeg meget sta og skulle absolutt ikke ha hjelp, noe som endte med at jeg måtte strikke hele sokken fra innsiden, altså på vrangen. De som har prøvd dette, noe jeg regner med er ekstremt få, skjønner sikkert at det gikk 6 år til jeg prøvde meg igjen.
mai09152w
mai09153w
mai09156w3 kommentarer

Solveig

27.mai.2009 kl.23:56

Ble jo bra det da :D

Marte

29.mai.2009 kl.14:39

...OG tenk at de fine sokkene var til meg:D kosiiiiiiiiiii!!! De skal på med en gang jeg kommer hjem fra jobb idag:D I love your creativity!!;D

myldretid

31.mai.2009 kl.16:55

OOooh, veldig fine sokker! Jeg henger meg på at det er noe herk å strikke. Men hvis man strikker stripete er det ikke like ille, for da slipper man å telle. Men hvor mange par med stripete sokker kan man ha da? Det er visst også en metode som gjør at man strikker begge sokkene samtidig på to rundpinner, men den har jeg aldri satt meg helt inn i!

Skriv en ny kommentar

Hannek

Hannek

19, Bergen

Noen ganger er jeg hard og bestemt i meninger og tanker, mens andre ganger er jeg myk og filosoferer over livets herlige sider. Jeg prøver å ikke være som alle andre, og skriver for å skrive.

Follow Hannek
www.flickr.com
This is a Flickr badge showing public photos and videos from Hanne Kristin Pedersen. Make your own badge here.

Kategorier

Arkiv

hits