Fotokonkurranse -frihet

Dette er offisielt min første blogg-fotokonkurranse jeg deltar på. Whohoo! Det er Helene sin konkurranse med temaet: Frihet -hva er frihet for deg?
Dette bildet som jeg tok i fjor sommer poppet straks opp i hodet mitt. Jeg tok det da jeg og tre venner var på en øde hytte på fjellet, uten strøm og innlagt vann, langt vekke fra mas og tjas. Var nesten ikke mobildekning der heller, herlig!
Vi var ute hele natten! Vi lå og så på stjernenene fra skyfrihimmel, leitet etter sterneskudd. VI hadde tent bål og hørte musikk på radioen og sirkling fra en liten bekk. Det døgnet var bare proppet med frihetsfølelsen fra tærene og helt opp i hårrøttene! <sukk>
freedom

Jeg har dessuten store planer innenfor foto-greien om dagene. Tenker på å starte et litt krevende fotoprosjekt, lage ny hjemmeside og kanskje registrere enkeltmannsforetak. Så følg med ;D Hannek is gong wild -and she likes it!


4 kommentarer

Helene

02.jun.2009 kl.17:59

Takk for bidraget! :D

Kristine.

02.jun.2009 kl.22:46

Å så stilig. Du er beundringsverdig der ja! Kjør på og slå deg løs, dette har jeg tro på. Hvis du skulle mangle litt info om enkeltmannsforetak og regnskapsføring er jeg til hjelp, det er utrolig hva to år med økonomi har klart å presse av info inn i hodet mitt;) Lykke til!

Marte

03.jun.2009 kl.16:56

Du og din kreativitet kommer til å nå LANGT hannibun!!nydelig bilde!Jeg stemmer på deg hvis det går an;D er det tina eller? ser det laaang vei(tror jeg;) på hendene ytterst spesielt for de peker oppover;D tidig!

Hannek

03.jun.2009 kl.17:25

Takktakk!=)

Eg tror kanskje eg kunne trenge litt hjelp ja Kristine :D Ikkje det at eg tror eg kommer til å tjene noe særlig med penger med det første. Tingen er det at jeg kan trekke av moms på nytt utstyr HVIS jeg tjener penger, og det hadde vært nais!

Det går nok ikke an å stemme Marte.. Men bare gøy å være med! oh jes, Tina it is! ;D

Skriv en ny kommentar

Hannek

Hannek

19, Bergen

Noen ganger er jeg hard og bestemt i meninger og tanker, mens andre ganger er jeg myk og filosoferer over livets herlige sider. Jeg prøver å ikke være som alle andre, og skriver for å skrive.

Follow Hannek
www.flickr.com
This is a Flickr badge showing public photos and videos from Hanne Kristin Pedersen. Make your own badge here.

Kategorier

Arkiv

hits