walk out of your comfort zone! (8/365)

83652009w

I går fikk jeg organisasjonsnummeret til FOTOGRAF HANNE KRISTIN PEDERSEN. Litt absurd egentlig. Har alltid hatt lyst til å drive noe for meg selv, og nå er jeg der ved det veiskille. Nå er det på tide å gå min egen vei, i mine egne sko, hvertfall hvis jeg skal tjene penger. Skummelt! Men jeg har da solgt bilder før, og skriverier - så jeg vet at jeg kan! Jeg må bare tørre å satse, walk out of my comfort zone. Som pappa sier "snille piker får ingen ting", med det mener han at spørr man ikke, så får man ikke. True story!
Men til syvende og sist er det dette jeg elsker, å jobbe meg oppover, utvikle meg og SÅ se resultater. Hva er gøy med å være "on top of the world" hvis du ikke begynte på bunnen?

Det nye domenet mitt er snart på plass, og "hjemmesiden" begynner å ta form. Det er snakk om timer til noen små dager til jeg er på det beste domene-navnet for meg :D   

2 kommentarer

Myldretid

10.jun.2009 kl.16:11

Gratulerer, så morsomt! Faren din har veldig rett, den som intet våger intet vinner:)

SR

10.jun.2009 kl.19:38

Congrats! Hehe. Må du ikke føre regnskap og slikt, nå?

Skriv en ny kommentar

Hannek

Hannek

19, Bergen

Noen ganger er jeg hard og bestemt i meninger og tanker, mens andre ganger er jeg myk og filosoferer over livets herlige sider. Jeg prøver å ikke være som alle andre, og skriver for å skrive.

Follow Hannek
www.flickr.com
This is a Flickr badge showing public photos and videos from Hanne Kristin Pedersen. Make your own badge here.

Kategorier

Arkiv

hits